kiút

térségfejlesztési
egyesület

A BioSecurity nemzetközi projekt főpartnerének módosítása

2022. június 10-én került aláírásra a nemzetközi „BioSecurity – közös vészhelyzeti fellépés a veszélyes és elterjedt fertőzések azonosítása esetén a Kárpáti régióban” című nemzetközi projekt főpartnerségének módosításáról szóló szerződése.

 A 2021. július 1-jén, az Európai Unió finanszírozásával startolt projekt a Magyarország-Szlovákia-Románia-Ukrajna ENI Határon Átnyúló Együttműködési Program 2014-2020 keretein belül kerül megvalósításra. Az ukrán-orosz háborús konfliktus miatt a projekt sikeres megvalósítása céljából szükségessé vált a főpartner módosítása. Az eddigi pályázó főpartner, a Kárpátaljai Regionális Állami Állategészségügyi Laboratórium "DERZHPRODSPOZHYVSLUZHBA" az összes partner beleegyezése mellett átadta a vezető partneri státuszát és feladatkörét a Máramarosi Állategészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Igazgatóságnak. 

A

Projektmenedzserek: Serhij Kepenach, a Kárpátaljai Regionális Állami Állategészségügyi Laboratórium "DERZHPRODSPOZHYVSLUZHBA" virológiai osztályának vezetője, Vjacheslav Sadvari laborvezető, Natalia Nosa, a CEI igazgatója és Rákóczi András, a KIÚT Egyesület igazgatója, az aláírt dokumentummal. Ungvár, 2022. június 10.

2022. 06. 13.

hírlevél ikon

értesüljön elsőként az egyesületi hírekről!

iratkozzon fel hírlevelünkre!

eseménynaptár

programok és rendezvények

2021

month